LOVISA PÅ BESÖK!!

Några enstaka bilder ifrån förra helgen! Har lagt upp ett album på facebook. Så titta där om ni vill se fler!
Tänkte ta och berätta lite om helgen. För det första så var det planer på att Lovisa skulle komma och hälsa på under en längre period. Men i slutet sket sig allt och jag var så jäkla ledsen. haha, i'm such a cry baby! gråter hela tiden. Men var verkligen superledsen när det blev som det blev och varför osåvidare. Dock inget jag tänker skriva om här. Men i alla fall. Det jag inte visste var att min underbara värdsyster tsm med Lovisa och mina vänner Shaina och Taylor började planera allt igen med en ny plan bakom min rygg! Jag visste verkligen ingenting och fortsätte att vara ledsen hela veckan. Var jättemånga i skolan som visste om det också så förstår inte hur alla kunde vara så duktiga på att hålla det hemligt. Men det gjorde de i alla fall.
Jag och Elli hade gjort planer med Shaina och taylor under fredagen och skulle ha en sleepover hemma hos taylors pappa. De skulle hämta upp mig efter min match men när jag satt på bussen började Elli bli otålig och frågade hela tiden var vi var haha.
När jag kom fram till skolan började jag gå mot Taylor's bil. Både Elli och Shaina började ta massa bilder och filma mig. Började då ana att något var på gång.. haha. När jag ska slänga väskan i bakluckan ligger Lovisa där!!!!! Börjar gråta gjädje tårar och skricker av lycka och chock. epic moment. Kan inte förstå att de gjorde detta för mig och Lovisa, så himla fina människor det finns!
Vi hade sedan en riktigt rolig helg! Vi var bla på rodeo och drive in! Det finns endast två drive in kvar i hela usa varav en av dem är i min lila stad. Visste ni tex att Justin Bieber och Selena Gomez var där i sommras? Hahah, i början fick jag höra det hela tiden.


i saw a boy who looked just like you

Har skadat min fot så har inte kunnat spela på två matcher vilket suger ganksa hårt. Tror inte alls att det är någon fara, är nog bara en stukning men eftersom detta är america så går jag nu till the trainer varje morgon och eftermiddag... Hahah, överdrivet som tusan men jag klagar inte. Gör många övningar och så avslutar jag med is och steam. Hjälper väl säkert men känns ändå lite överdrivet. Menmen, här äter man tonvis med medicin bara för lite alergier så inte så chokerande direkt. Hoppas på att få spela på fredag!
Måste skriva klart en uppsats nu men annars tänkte jag skriva om helgen. Åhh ler varje gång jag tänker på den. En av de bästa helgerna här helt klart!
pusssis

Utkast: Feb. 21, 2012

Haft en helt underbart bra helg, dock är det skönt att vara "hemma" igen. Har massvis med bilder att visa ska bara redigera dem lite smått först.

Den här bloggen stressar sönder mig ibland. Har så himla mycket att blogga om hela tiden men så gör jag ändå inte det. Tillslut blir det så tamt att ta upp något som hände för flera veckor sedan att jag bara skiter i det. Men ska nog blogga om det ändå för vill ha det  sparat här som minne.
Ska försöka slänga upp lite inlägg ikväll och sen ta resten i morgon efter träningen. Har i alla fall gjort i ordning alla florida bilder så tänkte att jag skulle skriva om det snart.

Tre bilder som inte har något med inlägget att göra. Men de är i alla fall på mina theatre vänner Taylor and Heather. underhållde oss med att ta lite bilder efter vi var klara med vårat projekt.


HAPPY!!!

Min älskade saknade fina vän Lovisa sitter just nu bredvid mig.
Mina vänner Taylor och Shaina tsm med Elli och Lovisa planerade allt bakom min rygg så igår när de skulle hämta upp mig efter min match hoppade Lovisa ut från bakluckan på hennes bil. Började gråta och skratta på samma gång. Oh happy moment!
Måste skriva om allt i detalj men just nu vill jag bara njuta av deras sällskap! Vi sitter i bilen på väg upp till forth worth nu! Jag har Inte heller varit där än så det ska bli kul!


TEAM DINNER

 

I förgår var det team dinner. Jag tog bussen hem, byte kläder på 10 sekunder och några minuter efter kom Ana och hämtade upp och så åkte vi tillbaka till skolan och hjälpte till att göra en stor poster till Peprallyt om några veckor! Ihhh de ska ha en socceer peprally, KUL! Åkte sedan till Elieen's hus ( en tysk utbytssetudent ) och hade team dinner!  Det serverades fritos med ost och chiligryta. Slutade kvällen med att alla hängde uppe i Elieens rum. Folk började köra wrestling, haha. Jag dog dock bara av skratt och agerade fotograf. Töntar är vad dom är ibland <3


First district game

Igår kväll körde vi våran första district game!! Vi förlorade dock. Men vi spelade mot hachi som inte har förlorat en ända match så resultatet var ganska väntat. Vi spelade dock mycket bättre än vanligt. Så alla var nöjda över en bra insats. Kul att alla kallar mig Sweden på planen också. Får alltid massa blickar från motståndarlaget som säkert funderar över varför de kallar mig det haha.
Om några timmar ska jag och Elli åka iväg med några vänner för shopping och bio! Vi ska se the vow. Åhh som jag har längtat. Älskar filmer som dear john och the notebook. Har några vänner som såg den igår och de sa att den är jättebra så har ganksa höga förväntningar just nu.
Skulle det inte vara för att jag somnade med sminket på ( äckligaste känslan ever ) skulle jag logga in på skype på momangen! Alltså Hanna!!!!! om du ser det här jag saknar dig så jäkla mycket. MÅSTE SKYPE SNART!


High school

Läs det här!  Känner på exakt samma sätt och ville bara dela med mig av det. Tjejen som har skrivit inlägget verkar vara en väldigt fin människa och jag inspereras massor av hennes blogg och tankar. Läser dock inte hennes blogg så ofta men har aldrig ångrat att jag tittat in där.
Många må tycka att jag är lat för att jag inte skriver det själv men så får det va haha. Nu väntas ett avsnitt Pretty little liars och lite marabou,

I MISS YOOOOUUUUU

+ sanna & frida

that awkward moment


But young enough to still do it anyway


Super Bowl

 

Lite tråkigt att ingen i min värdfamilj är sådär jätteintresserad men ska titta lite ändå bara för att. Det förknippas ju oftast med att man tjockar sig framför tvn och umgås med familj/vänner.

Men tänkte kanske baka en kladdkaka och bjuda värdfamiljen på eftersom det blev otroligt populärt sist jag gjorde det!

 

Kvällen igår var riktigt rolig! Vi kom dock hem lite för sent. Blev först middag ute på don jose's och sen häng i Lukes stooooora hus.


10,11,12

Två av mina fina fotbollstjejer! Alexis och Macy
Hade match igår, gjorde mitt första mål i Ennis lady lions! yay. Vi förlorade dock, men gjorde i alla fall en hyffsad insatts. Matchen igår var ganska fyskisk så vaknade upp med blåmärken över HELA benen idag. Inte vackert någonstans. Tog en bild på det så kanske lägger in den här haha... lovar att ni nog inte vill se den dock.
Det blev en riktig sen kväll, landade i sängen vid 12. Matchen var nämligen 2 timmar härifrån så var helt slut när vi kom hem. Ikväll ska jag nog hitta på något med Elli, Luke och Claire.
Saknar er, inte långt kvar nu.

ALASKA

Ska jag vara ärlig är inte Alska det första stället jag skulle välja att åka till. Men nu ser jag faktiskt fram emot det! Vi har mycket planerat och jag kommer få åka skidor / snowboard. Dessutom ser det så vackert ut så kommer säkert kunna ta massa fina bilder. Det känns som det är ett ganska unikt ställa att ha besökt så kan inte låta bli att tycka det är lite små coolt att jag kommer få åka dit.

RSS 2.0