Utbytesstudent.se

Det känns som jag lever och andas alldels för mycket på den här sidan: Utbytesstudent.se för tillfället. Bloggarna, forumen och kartan tror jag jag har kollat igenom kanske 3 gånger snart. Sick. Men det är så roligt och lärorikt. Massor med utbytestudenter nya som gamla delar med sig av tips, erfarenheter, minnen och funderingar! Så värt.

DEAR JOHN/ THE NOTEBOOK.

Vet inte hur stor chansen är att jag kommer i några av de stater jag har valt men fick i alla fall nyss reda på att två av mina favoritfilmer utspelar sig i south carolina! Dear john och the Notebook. Åh de är ju verkligen jättevackra filmer båda två.


buss bokad
Bussen till göteborg är bokad och det känns sjukt bra! är jättepeppad för den helgen, ska bli så roligt att snacka med alla andra utbytestudenter om förväntningar, funderingar, placeringar ( om det är någon som har fått någon dvs ) rädslor, och en massa annat!
.
Tänkte att det skulle bli lite roligare i bloggen med lite bilder, så här är en från idag på mig och två fina klassisar.
.
btw så vet jag att headern är gul... haha. Ska ändra det.. snart, min tovis ska hjälpa mig lite med någon fin design. då kanske jag länkar bloggen någonstans. Är  just nu rätt stabil med mitt ental.
.
En annan sak, är det sjukt att jag tom längtar till att börja blogga om året?  lite kanske, bye.

RSS 2.0