Ennis TX here I come!!

Bara för några timmar sedan ringde Hannah från sts och berättade att placeringen var bekrätat men att hon inte viste så mycket! Men att hon skulle skicka mer information så snabbt som möjligt. Men igårkväll mailade jag både med värdmamman och utbytesstudenten som bor där nu. Allt verkade så himla bra, rena drömmen. Värdmamman var så otroligt trevlig och hade matchande intressen som jag.
Huset var helt fantastiskt stort och fint! Plus hade de några privata sjöar och mycket mark!
Det ända lite förvirrande jag kan komma på är att det var rätt stränga desscodes men det gör inget känner jag! Bara kul att testa på massa nytt ju!
De hade en hund, fyra katter och lite kor hih! Deras intressen var laga mat, anordna parties, shoppa, gå på bio och resa ( får säkert veta mer om deras intressen när jag får bion ) Men grejen är att hon skrev att jag skulle prata med mina föräldrar redan nu om jag ville resa utanför texas, hon skrev några förslag. Florida, orlando, New york och CA, hollywood!!!
Alltsååååååååååå GAAAAAAAAAAAAH  Är inte detta fantastiskt?  Nämde jag att jag ska bo med en till utbytesstudnet`? Elli från Tyskland!  Dessutom verkar mamman så himla cool, trevlig och helt fantastisk!!
Åh är så himla lycklig!
Längtar som bara den nu!!! Hoppas jag får mer information så snabbt som möjligt :)

Pusspusss


WAA, PLACERING!!!

åh!!!!

I morse la en kvinna som bodde i texas strax utanför Dalls till mig på facebook! Plus en tjej i min ålder som också bodde i Ennis som staden heter. Viste ingenting men blev lite misstänktsam när jag såg att kvinnan gillade att ta emot utbytesstudenter och tjejen var en utbytesstudent, de var dessutom vänner. Var så himla glad hela dagen i skolan men också pirrig och nyfiken. Ringde sts, men de viste ingenting än och skulle höra av sig i morgon.
Men så nu, bara för någon timme sedan Mailade kvinnan mig på fb. Hon skrev att hon var ganska säker på att jag skulle bo hos henne och hennes man! Skrev även massa annat kul! åh det känns så himla bra allt ihop! Är så glad.

Håller verkligen tummarna på att allt kommer ordna sig! Skriver mer om värdfamiljen när jag är säker.

Kram

from now onHade man en sådan attityd som här över skulle året bli mycket lättare. Men jag tror det är väldigt svårt att inte ha några. Jag försöker att inte ha några, men riktigt så skicklig är jag inte. Jag har förväntningar. Men de är inte så höga känns det som. Det kan liksom bara bli bättre om man jämför med den förra placeringen.

De pratades mycket om förväntningar på avresemötet, men om väldigt mycket annat också! Tycker det var väldigt bra och det var också kul att träffa några av de jag träffade i Göteborg! Hann även med att prata med lite nya ansikten. Många skulle till new york så hoppas verkligen på att jag kommer hamna i samma grupp som någon av dem! Men om jag inte gör det blir det nog också jättebra. Åh allt känns så himla verkligt nu. Det börjar närma sig och snart är det bara lite mer än två månader kvar! galet. På mötet hade de också en gäst från usa, Rod. Som var jätteerfaren när det gällde utbytesstudenter. Var riktigt kul att höra äkta amerikanska. Hör ju för det mesta bara brittisk engelska, i alla fall i skolan.
På hemvägen stannde vi till och köpte kina mat och strax där efter drog jag mig till nea med sanna. Bra avslut av lördagen helt enkelt.
kram


But it´s true, I ´m still blue
två bilder från i lördags. Hade middag hos mig med tre tjejor. Riktigt trevligt! Åt,spelade spel, satt ute med filtar och pratade och hann även med att heja lite på snyggerik!  värd kväll. Ser fram emot när sommarn kommer och det blir en riktig vana. På lördag ska jag tillsammans med mamma & pappa upp till stockholm för informationsmöte med sts i 6 timmar!! känns som jag redan vet det mesta, men skadar inte med mer information antar jag. Sen tycker väl mamma och pappa att det är bra för dem att veta lite mer exakt! Dessutom hoppas jag på att träffa några av alla snälla prickar jag mötte i göteborg!

Drog en sen kvällsbio med sanna nyss, därför jag är uppe såhär sent. Lite spontant sådär men det gillar vi. Filmen var jättebra verkligen, värt. Fast & furious 5 såg vi. Även fast varken jag eller sanna hade sett de tidigare filmerna gick det jättebra att se bara den här. Väldigt mycket pangpang och överdrivna scener haha Amerikanare.. Amerikanare.... Men ändå väldigt bra!
 Måste bara lägga till att det var världens snyggaste kille med också. Se den!

nervous, excited, happy, sadFick hem den här tillsammans med lite andra papper från sts häromdagen. Nu vet ju inte jag om det kommer vara exakt såhär men det känns som det, den första stämmer i alla fall! Jag känner mig verkligen så och kommer säkert känna mig så när jag står där på flygplatsen!


fyra månader kvar

Fyra månader är ingen lång tid alls ju! Bara ca 6 veckor kvar i skolan och sen väntar sommarlov! underbara efterlängtade sommarlov. Sen är vi där, någongång i Augusti påväg mot nya äventyr. Fasen vad häftigt!
New York och sen vidare någon annanstans i staterna! Idag längtar jag jättemycket.


ny jackaKöpte den här skapelsen inne på monki förra veckan. Tycker den är riktigt fin faktisk. Jag har länge letat efter en i den här färgen! Annars cyklade jag till skolan idag, vardagsmotionspoäng till mig! Dock vad det apjobbigt då jag hade motvind i ca 6 km.
Ha det gött!

1 Maj

Nu för tiden känns det inte som jag längtar ibland. Men jag tror det endast beror på allt som hänt. För jag vet att jag längtar, som jag längtar!! Men nu vet jag på riktigt hur det verkligen kan bli och drömmen känns längre bort. Förut hade man ju fått sagt till sig att alla inte får det där typiskt amerikaska livet med en "normal" amerikansk familj. Men nu när jag vet att chansen inte alls är särkilt stor blir det som att jag håller på att ställa in mig på någoting nytt.. igen. Detta hållde jag ju på med i Augusti. Har föresten haft lite kontakt med den värdmaman jag fick först och oj vilken härlig kvinna. Hon förstår verkligern mitt beslut och har all förståelse för att jag tackar nej. Vilket det inte känns som STS har och det är ändå deras jobb. Förra samtalet jag hade med sts tycker jag de kunnde skött bättre, känndes som de la över allt på mig. Men om alla vi känner som vet om hur situationen ser ut och att de skulle göra samma sak och tom värdmamman håller med tycker jag fasen att sts också kan göra det! menmen så är det och nu hoppas jag bara att de inte sätter mig i ett speciellt fack, typ " besvärliga svenskar facket"

Annars har jag haft en mycket fin Valborg igår. Började kvällen hos Annefried med middag, skratt, dans och lekar med härliga klassisar för att sedan dra vidare till Lovisa, där hon och några trevliga grabbar var.
Idag har jag bara gått några korta promenader, ätit middag med familjen och suttit och skrivit på en uppsats som ska vara inlämnad idag kl 23.59. Har fortfarande lite kvar så ska göra klart det snart och sen sätta på en film tror jag. Jag vill så himla gärna se den där nya disney filmen trassel (haha, jag älskar disney! ) så tror det får bli den.

Hoppas ni har haft en trevlig valborg, och blivande utbytestudenter mer tur än vad jag har!


RSS 2.0