IKEA

oups... var och besökte IKEA för några veckor sedan. Har lite bilder jag inte visat från där. Jag tror jag berättade om besöket i alla fall om jag inte minns fel?
usa,
Köttbullarna smakade JÄTTEGOTT... mmm svensk mat <3

Best personality

Hej!
Nu är det nära. Nästan så att jag kan ta på det. Dagen då jag lämnar detta land som varit mitt hem i över 10 månader är här om mindre än tre veckor. GALET vad snabbt tiden har gått. Vill bara göra det all over again.
Både här hemma och i skolan har det börjat pratas om att vi snart åker hem... Det är PISSJOBBIGT.
Men det ska faktiskt bli skönt att komma hem.. skulle dock gärna stanna ett år till, gärna med körkort dårrå.
Ne, nu måste jag sluta skriva om hemfärd! Dagen kommer vara här alldeles för snart i vilket fall som helst.
Idag hände det en rolig sak i skolan!
I min soccerclass i morse när vi  gjorde iordning oss började mr turney som vanlig hålla announcement, I didn't really pay attention to it men min mobil började plötsligt gå igång och det började trilla in massa sms så som " congratulations" that's so badass" osv haha. Jag fattade inte vad det var som hade hänt så frågar min coach som berättar att jag hade blivit nominerad som class favorite, "best personlaity" Vi är ändå ganska många juniors i min skola och jag har bara varit här i mindre än ett skolår så tyckte det var otroligt roligt! De måste ju ändå tycka om mig lite granna om de röstar på mig som bästa personlighet :) Så ska vara med i " yearbook" på sidan med alla classfavorites. Det finns lite olika tittlar så som bäst klädda, sötaste paret, smartaste eleven osv.. och så lilla mig som bästa personlighet  :) Tycker det finns många härliga personer här med mycket bättre personlighet än mig men antar att det hela har en del att göra med att jag är annorlunda och har en rolig accent haha! MEN ÄNDÅ!!
okej nogpratat om det. Annars hände inte så mycket idag. Är inne på sista veckan någonsin i ennis high school, har lite sommarlov nästa vecka och sen på fredag nästa vecka är det graduation och på lördagen åker vi till Galveston.
Hoppas allt är bra med er! SES SNART SVERIGE
A picture from prom, the germans and meee

Prom decorations

Tänkte bara visa er några bilder från hur de hade gjort decorationerna inne på prom. Jag tyckte de hade gjort ett jättebra jobb. Har fler bilder på hur det såg ut men här är några i alla fall.

the more i travel, the more i realize that challenges and limits are two different things. we are capable of doing a crap load of more things than we actually believe

Väldigt dålig uppis här. Men ser det som något positivt då jag har haft fullt upp. I förrgår var det  ca 35 grader ute så efter skolan åkte jag hem till Colin och vi badade i hans pool / hot tube hela kvällen.
Idag har Elli och jag en maskerad att gå på i skolan för Ellis one act play. Ska bli kul! Chris kommer hit en stund först, så han elli och jag ska nog ut och luncha eller dra till sjön eller nått sånt. Får se lite.
Har haft för mig lite allt möjligt så får väl ta och berätta om det! Lär göras i ett senare inlägg.
Puss
Såg en vild orm för första gången i mitt liv för några veckor sedan. nbd, kringlade runt på våran garage uppfart. Hahah, var tvungen att springa ut och ta en bild pån. Jag tyckte den var ganska stor men värdisarna skrattade åt mig och sa att det var en baby om man jämför med andra ormar de har här.. gulp.
(Rubriken tog jag från en av mina favoritbloggar just nu. En svensk tjej som gick på collage i hawaii och nu bor i new york för vidare studier... vill ha hennes liv, är sjukt avundsjuk )

PROM 2012

Så kom dagen, dagen jag har väntat på hela året. Prom 2012. Efter veckor av prat och disskutioner kring prom, frågor om klänningar, skor och håruppsättningar var nu över. Hela dagen var så himla rolig. Så let's take it form the beginning.
Dagen började med att jag och Elli gick upp och satte på hög musik och började jamma loss. Jag sprang omkring i huset som en virrpanna med ett brett leende på läpparna, var på ett otroligt bra humör.. jag undrar varför hah?
Vi började lite smått att sminka oss och när vi var klara åkte vi tillsammans med Abbie till frisören som fixade våra hår. Jag lockade mitt och gjorde två flätor på sidorna och sen drog bak dem med en klämma. Det såg riktigt fint ut de första timmarna... dock såg det hemskt ut väl på prom vilket var lite synd men inte direkt något jag kunde göra åt saken. Hade nästan 40 bobby pins i håret.
När vi var klara hos frisören åkte vi hem, satte på oss våra klänningar, smycken och skor plus bättrade på sminket lite granna. Klockan tre kom några vänner hit och vi tog bilder. Dock hade vi inte så myket tid så det blev lite stressigt men vi fick till några bra i alla fall. Tyckte våra färger på klänningarna faktiskt gick väldigt bra ihop. Vilket berodde på att många hade pastllfärger.
Vi åkte sen in till Dallas där vi åt på kenny's wood and fire steak house. OH MY GOSH vad det var gott. Heaven. Jag åt peppar marinerad grillad kyckling ( CHOCK!) med get ost, pesto, valnötter och svamp. SÅ HIMLA GOTT. Vi åkte sedan in mer mot downtown och hittade en jättefin fontän. När vi hade parkerat och var påväg in till fontänen började plötsligt två vakter gå med bestämmda steg mot oss. De berättade at det pågick en reseption så var var inte tillåtna att vara där. Vi berättade att det var våran prom och att vi bara skulle ta EN bild med fontänen i bakrunden. De gav med sig och sa buttert " you got two minutes " Så vi sprang in där och tog en bild och sprang sedan ut. Så bilden blev inte så jättebra med det blev ett litet roligt minne i alla fall.
Efter en stund kännde vi oss klara och drog oss tillbaka till Ennis och PROM. Dekorationerna var helt fantastiska, musiken var riktigt bra ( tack vare colin som var dj ) det fanns efterrätter, praliner och chokladfontäner, bål och allt möjligt. De som har samlat in pengar och jobbat med det gjorde verkligen ett jättebra jobb! Dock var ju själva prom lite som ett mellanstadiedisco men det var ändå väldigt kul att se alla så upplädda och fina. Tog lite bilder med vänner och sen drog vi vidare till cole's house. Där hade vi ett litet pool party! Trevlans. Sov även där så kom hem vid 11 tiden nästa dag. Min amerikanska prom var helt klart en dag jag aldrig kommer glömma och jag  är otroligt glad att jag fick uppleva den. Det hände dock lite personliga saker under dagen som var början på något större. Som idag är helt messed up. Skriver antagligen lite om det i något annat inlägg. Men jag tillät inte det att förstöra det humör jag var på tack och lov. Ibland måste man helt enkelt bita ihop och vara stark.
några bilder från prom.
Har ca 150 bilder på facebook så gå gärna in där och titta om ni vill! Ska lägga in lite fler bilder här lite senare också.

Are you ready..?

‎"A year has passed and now we stand on the brink, of returning to a world where we are surrounded by the paradox of everything and yet nothing being the same.
In a couple of weeks we will reluctantly give our hugs and, fighting the tears,we will say goodbye to people who were once just names on a sheet of paper to return to people that we hugged and fought tears to say goodbye to before we ever left.
We will leave our best friends to return to our best friends.
We will go back to the places we came from, and go back to the same things we did last summer and every summer before.
We will come into town on that same familiar road, and even though it has been months, it will seem like only yesterday.
As you walk into your old bedroom, every emotion will pass through you as you reflect on the way your life has changed and the person you have become.
You suddenly realize that the things that were most important to you a year ago don't seem to matter so much anymore, and the things you hold highest now, no one at home will completely understand.
Who will you call first?
What will you do your first weekend home with your friends?
Where are you going to work?
Who will be at the party Saturday night?
What has everyone been up to in the past few months?
Who from school will you keep in touch with?
How long before you actually start missing people barging in without calling or knocking?
Then you start to realize how much things have changed, and you realize the hardest part of being an exchange student is balancing the two completely different worlds you now live in, trying desperately to hold on to everything all the while trying to figure out what you have to leave behind.
We now know the meaning of true friendship.
We know who we have kept in touch with over the past year and who we hold dearest to our hearts.
We've left our worlds to deal with the real world.
We've had our hearts broken, we've fallen in love, we've helped our best friends overcome eating disorders, depression, stress, and death. We've lit candles at the grotto and we've stayed up all night on the phone just to talk to a friend in need.
There have been times when we've felt so helpless being hours away from home when we know our families or friends needed us the most, and there are times when we know we have made a difference.
Just weeks from now we will leave.
Just weeks from now we take down our pictures, and pack up our clothes.
No more going next door to do nothing for hours on end. We will leave our friends whose random e-mails and phone calls will bring us to laughter and tears this summer, and hopefully years to come.
We will take our memories and dreams and put them away for now, saving them for our return to this world.
Just weeks from now we will arrive.
Just weeks from now we will unpack our bags and have dinner with our families. We will drive over to our best friend's house and do nothing for hours on end.
We will return to the same friends whose random emails and phone calls have brought us to laughter and tears over the year.
We will unpack old dreams and memories that have been put away for the past year.
In just weeks we will dig deep inside to find the strength and conviction to adjust to change and still keep each other close.
And somehow, in some way, we will find our place between these two worlds.
In just weeks.
Are you ready?"....
KOPIERADE DETTA FRÅN VÅRAN USA GRUPP PÅ FB. TYCKER DET VAR GANSKA BRA SKRIVET. HÅLLER INTE MED TILL 100 % OM ALLT MEN FÖR DET MESTA ÄR DET SJUKT SANT. #sorryforyelling

RSS 2.0