Halloween!

Var inte jätteduktig med kameran kan jag ju inte påstå . Men lite bilder blev det allt.
Fredagen började med skola som vanligt sen hem fixa lit inför kvällen duscha osv. Drog sen till matchen med Laura. Träffade lite roligt folk där som vanligt. Dock var det så jäkla kallt! (ja, det har börjat bli lite kallt här ) så vi åkte hem, började fixa oss och så kom Taylor och shaina hit. Vi fixade oss och tog lite kort sen drog vi till en halloween fest. Riktigt rolig kväll! Slutade med lite nattkäk på what a burger. fried chicken med ranch... yuuuum.
På lördagen hjälpte vi abbie med det sista inför kvällen och vid 6 rullade de första gästerna in. Vi hade alltså en stor halloween fest här hemma på lördagen. Väldigt mycket barn men det trillade även in lite kompisar till oss runt 9 tiden. Vi gjorde dock inte så mycket utan snackade mest. Men det var kul att dom kom!
Halloween kostmerna folk hade på sig var inte direkt läskia utan var man i min ålder gällde det mest att se så snygg/slampig ut som möjligt haha. Än del gick verkligen all in och hade nästan inga kläder alls på sig. Men på lördagen var det lite bättre utklädnader i alla fall.
Tyckte verkligen om att fira halloween här! Allt var större och mer dekoreat! Måste ta kort på alla saker i huset åt er så ni får se! g a l e t vad mycket grejer överallt. Dock är inte halloween över än. i morgon är det ju faktiskt själva halloween och tror det är många som ska gå trick or treat. Dock har jag inga planer för det men om något dyker upp så kanske. Vi ska dock göra en bonfire  här hemma och äta smores på våran uteplats! MYS.
I dag har det varit en riktigt lugn dag. Har skypat med frida i över två timmar! Saknade vän. Pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt. Påmindes om våra långa telefonsamtal. Har också tittat på film med elli och ty en stund och ätit middag med värdfamiljen plus ty.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0