the light of the moon

Vardagen rullar på och inget nytt när det gäller usa. well welll, igår hade vi klassfest hemma hos fia. Mycket trevlig kväll! Sov även där med henne och van, sen på morgonen direkt till jobbet och ja, intressantare än så blir det inte.
Avslutade även helgen med våffelmys med familjen och en promenad med Lovisa.
peacelite bilder från i lördags hos fia. Kommer sakna sp1b.

someone who understand

Helgen i Stenungsund var jättevärd tycker jag. Träffade massor med härligt folk, snackade usa i massor och fick lära oss en hel del. Blev riktigt avundsjuk på de 7 som redan hade fått placering av alla 50. Tog faktiskt med mig kameran men tror jag tog en bild. Det var på vårat rum haha. Glömde helt enkelt bort kameran, men det visar ju att jag hade annat att göra, right ? Var rätt många som skulle åka till New york också så jag hoppas jag träffar några av dem där om inte ännu tidigare i maj på avskedsmötet. Många hade blogg också så ikväll tänkte jag se om jag får ordning på länkarna här bredvid. Blir lättare att följa deras år då! längtar ju såklart jättemycket till usa, men jag längtar också jättemycket till att skriva blogg och följa andras usabloggar.  Allt ifrån förberedningarna till att man är hemma i Sverige igen.
peace


gone for the weekend

Klockan är alldeles för mycket egentligen men äh nu är jag ändå uppe så here we go!
I morgon... eller idag åker jag och Louise till Göteborg för avresehelg med massa andra stsare! (Det är lite komiskt att det just är i stenungsund, har nämligen sommarstuga på tjörn. Så den där lägerbyggnaden har jag åkt förbi mångamånga gånger)  Det ska bli så himla roligt att kunna dela med sig av alla tankar och funderingar man har. känns som vännerna har hört dem 300 gånger redan så ska bli skönt att prata med dem som aldrig tröttnar! Har ingen anning om vad vi ska göra men det blir säkert roligt. Dock kommer jag säkert känna mig stressad av att jag har 2 prov på måndag...
Så ni får ha en bra helg, det tror jag jag kommer att ha! peace

NEW YORK

DA Y 1 Arrivals.

DA Y 2 American Sports. Welcome meeting. Get to know the campus area.

DAY 3 Evening boat cruise around Manhattan. New York City excursion. Times Square, sights & shopping.

DAY 4 New York City excursion. Sights & shopping. Movie night.

DAY 5. Class discussion: Life as foreign students in the USA. American Sports.

DAY 6 Lecture on US History, Government and US today. Beach Excursion on Long Island.

DAY 7 Show & farewell party. Class discussion: Preparation and pep-talk on aspects of being an exchange student.

DAY 8 Departures. Hittade det här "prelimenery schedule" på sts hemsida! Och det verkar ju helt underbart. Ska bli så himla roligt att få uppleva New york! Förhoppningsvist med några riktigt sköna människor!  ha det bra!


RSS 2.0