katastrof bloggning

Hej... jag skäms när jag ser hur långt det har gått sen jag skrev sist. Mycket har hänt och det blir bara mer och mer att skriva och berätta om så jag antar att det bara är att sätta igång. Kom precis hem från Florida vilket var underbart. Blev bara ett kort besök ner till stranden dock.
Tänkte lägga in lite bilder på datorn nu. Hoppas ni hade en bra jul!

Tisdag- christmas break

Skrev tre inlägg på mobilen som inte har kommit upp här. Tror det beror på att jag inte har haft en ordentlig internetuppkoppling.
Började gårdagen med fotbollsträning. Blev sedan dusch och andra nödvändigheter. B kom även hit senare så spenderade kvällen med han.
Har lite bilder att visa från Louisiana så ska pyssla lite med dem och sen lägga in dem här. Skriver även ett inlägg om resan ner dit.
Hoppas ni har det bra!
Kan inte fatta att det är Jul om 4/5 dagar?!

I skolan

Sitter I skolan, har advisory så har tid att pilla lite med mobilen. I går hade vi foodparty i soccer Class så var full med bakelser hela dagen. Åt inte förens på kvällen, blev fast food... Fet?
Haha, måste börja äta nyttigare men det är jäkligt svårt att äta nyttigt här. Beställer man en sallad så är den dränkt av ost.. Det smartaste är att äta små portioner.
Well oh well the bell is about to ring...
Skriver senare ikväll om jag har tid!Trött

Klockan är bara halv 10 men jag var så himla trött efter dagens träningar så jag kröp ner i sängen.

Vi fick besök idag av Gabriel! Han var min värdfamiljs första utbytesstudent och de har hållit kontakten under de tre åren som har gått. Så han ska stanna här i ungefär 2 månader. Han har många vänner här så han kommer dock flytta runt lite. Men det ska bli roligt!

Min helg var lugn och skön. Behövde det efter all träning. I fredags blev det filmkväll med Abbie. I lördags åkte vi till Dallas för en jul konsert! Vi var först ute och åt med abbies syster och hennes man på en italiensk restaurang som hade jättegod mat! Konserten var väldigt vacker. Många duktiga och talangfulla människor inblandade. I söndags hängde jag först inne på Skype en stund och sedan blev det lite film tittade med ty och Elli. Brady kom också senare på kvällen och vi fyra åkte till ännu en julkonsert, hade en fin kväll.

Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Får panik när jag tänker på att jag bara har 6 månader kvar...
Lovar att jag ska bli bättre med bloggandet nu! Så mycket lättare att blogga från mobilen!

Puss puss kära familj och vänner


Party rock Anthem

Här decorerar man huset sååå sjukt mycket. Allt som hade med halloween och har med julen att göra är så himla mäktigt. Husen är galet decorerade. Än del har även så kallade light shows. Tänkte bara slänga in en video på en. Har sett minst 5 st. ( Tog dock bara en random från youtube )

hänger lite med bieber barreeeee

Två helger sen. Hängde lite med justin.
Hängde även med chris, elii, donovhan och laura! shopping och cheesecake factory, nice.

In hachi!

Har äntligen fått min iPhone! Finns ju värre saker här i livet än att vara utan en iPhone..Men måste ändå säga att det gör allt väldigt mycket lättare och roligare. Fick till en väldigt bra plan också. Abbie la bara till Elli och mig i en familjeplan så betalar ca 35dollar i månaden för unlimited texting and calling.
Dessutom kommer jag ju alltid ha tillgång till en bra kamera, kunna blogga överallt och allt sånt som också gör att ni kan hålla er uppdaterade om vad jag gör!

Är just nu inne i taget så ska se om jag hittar något snyggt case till gullungen!

Pusssar


VARSITY!!!

Har glömt att berätta att jag kom med i fotbollslaget!! varsity. Himlans glad just nu. Liksom, jag bor i usa, går på en americans high school OCH jag spelar i ett varsity lag.
Dock tar träningarna död på mig. Tränade åtta gånger förra veckan och den här veckan kommer det bli sju totalt. Men det funkar. Dock är det svinkallt på morgonträningarna. Gillar laget och tror vi kommer ha roligt tillsammans. Går dock inte att jämföra med mitt förra fotbollslag, kenty. Vi hade så himla roligt och vi var duktiga för att vara så små.

soccertryouts

har/kommer att ha 9 träningar den här veckan. Är ganska död i princip hela tiden. Tar tag i bloggen, livet, mailen osvosv i helgen!!

RSS 2.0