oh happy day

Mamma kom precis hem med jättegoda nyheter! STS och organisationen i USA tyckte våra argument var tillräckligt starka! Åh är så himla glad nu. Nu känns det som att allt verkligen kommer att ordna sig.
Men nu börjar väntan igen haha, men det kommer det vara värt! känner inte att det kan bli "värre" än vad det blev. / en lycklig tjej


happy easter

Med hjälp av mammas stöd igår svarade jag på mailet ifrån värdmamman. Hon hade hunnit skriva ett till mail där det stod att hon helt och hållet förstod att jag tackade nej. Åh, om hon skulle vara elak eller tjurig eller något skulle det ju vara enklare att tacka nej. Men nu är det såhär och det är bara att acceptera och lämna det bakom sig. Nu vill jag att det ska vara tisdag så vi får ett besked! can´t wait. 
Hoppas ni får en trevlig påsk med mycket godis! själv ska jag och min bror äta lite gott tillsammans för våra föreldrar är nmligen på landet. Sen ikväll ska jag iväg till frida med anna. Ska bli skoj. Besos


Påsklov

Påsklov, vilket är underbart. Har hunnit med en tripp upp till fina uppsala och hälsat på hanna med lovisa och anna. Haft middag med lovisa, karl och august, gått en långpromenad med frida och jobbat lite.
Vi har haft kontakt med både sts, exploruis och yfu ( Om jag måste byta organisation, vilket jag inte hoppas är nödvändigt) För nu känns det ändå som om STS är på våran sida och att det kommer ordna upp sig.
Har alltid tankar att tänk om och blabla. För jag tror inte mamman i familjen är en dålig människa, tvärt om. Det var bara det att hon ville ha mig av fel anledningar. Kan kanske skriva ett inlägg om vaför jag tackade nej. Men än så länge har jag inte ångrat mig och tror inte jag kommer göra det heller. Men jag hoppas bara att allt kommer ordna sig, vill ju det här så himla mycket!


livet är inte en dans på rosor alla gånger

Har aldrig kännt en sådan känsla som när jag fick placering, för det var just det jag fick igår. Jag visste ingenting förutom att det var en jättepytteliten stad i texas. Men det kan ju vara mysigt tänkte jag och visste inte så mycket mer än att det var en ensamstående mamma med fyra barn. Var så himla glad att någon hade valt  mig bara!
Idag förendrades allt och jag har ängnat många många timmar av att bara gråta, det säger väl rätt mycket tycker jag. Det är mycket bakom den här placeringen som jag inte tänker skriva ut, men det är en hel del.  Men jag själv tycker inte det känns bekvämt att kasta sig ut i. Jag skulle kunna älta hela livet om jag gör rätt eller fel. Men det kan ju ordna sig, ska inte ge upp än men just nu mår jag piss i alla fall och ber om ett mirakel.

PLAAAAACERIIIIING!!!!!!!

åh herregud jag har fått placering!!! Otrolig häftig känsla må jag säga, grät, skrattade och var helt till mig.

Placeringen är i alla fall i texas, i en småstad som heter plains!

Men det verkar bra, har dock inte fått någon mer information mer än att jag kommer bo hos en ensamståendemamma som jobbar som lärare och har fyra barn och massa husdjur typ.
Men ska ringa sts för mer information i morgon!

Uppdaterar här när jag vet mer!! adios


Water for elephantsOm fyra dagar har den här filmen premiär! Jag måste bara se den, den verkar jättebra tycker jag.

peace

drömplacering?

 Det går nog inte en ända dag utan att jag tänker på var någonstans i USA jag kommer hamna. Såklart jag kommer bli gladast om jag får någon av de delstater jag har valt, men de känns inte som att chansen är så stor så blir det inte så kan det nog bli minst lika bra tror jag. Men för några månader sen kunnde jag inte alls tänkte mig att hamna mitt ute i ingenstans. Men det spelar ingen roll tycker jag nu. Bara familjen är bra, trivs man i familjen tror jag allt blir så himla mycket lättare och roligare. Det spelar ingen roll om man hamnar 10 min från New york city eller i en by med 200 människor, bara familjen är bra. Dock har jag hört många posetiva saker med att hamna i en mindre stad, nämligen att man får mer uppmärksamhet och folk bemöter än på ett annat sätt än i en stor. I en storstad smälter man ju bara in i mängden. Medans i en liten stad kanske alla vet vem du är. Så det ultimata skulle ju vara att hamna i en lite mindre stad nära en stor stad haha.

Så en drömplacering för mig just nu är hos en familj jag skulle kunna kalla min extra familj i hela mitt liv. Som man verkligen klickar med och personer som får en att känna sig som hemma. Gärna en stor familj, med några barn, kanske en hund och med ett intresse för resor och äventyr... åh!  Dock skulle jag ljuga för mig själv om jag säger att jag inte drömmer om Califoniens stora städer, Arizonas palmer och South carolinas fina stränder.  Men drömma kan man ju alltid.


blue
Hej! hoppas ni haft en fin helg. Det har jag haft i alla fall. I fredags var jag på stan precis hela dagen, åkte in kl 8 på morgonen, skolan och sen fikade jag med ebba och fia, sen blev det en runda på stan och senare dansupvisning med dem två och olivia! Efter det gick vi upp till mina ekholmsbrudar som satt på steves för att umgås lite med dem. Så kom hem vid 1 ungefär.  Men det var det värt!

I går jobbade jag först och sen på kvällen drog jag till sanna där också anna och frida var. Vi partajade, spelade spel och körde lekar och drog senare in till stan till tre grabbar, trevlig kväll där också! dock missade vi sista bussen så var tvungen att ta en taxi hem.

I dag har jag pluggat, rensat och fixat i mitt rum en massa, blev också en sväng till MIO med pappa och några timmar på jobbet.

later

I will always remember you

Inget nytt när det gäller utbytesfronten, eller jo jag har fått lite preliminära avresedatum! Mellan 28 juni-18 agusti kommer jag åka någongång. Det är i oförsig en rätt lång period men det gör att jag kan planera sommaren lite i alla fall!
Annars så har det inte varit bra alls med mig faktiskt. Min farfar gick nämligen bort häromdagen. Det känns jobbigt och sorgligt. Men nu börjar jag kunna tänka på annat och mår lite bättre. Har underbara vänner och en fantastisk familj!


sitter just nu och tittar på one tree hill. Awesome, blir nog en lugn helg, behöver det känner jag.


RSS 2.0