thanksgiving!!


Thanksgiving! En kort samanfattning skulle vara MAT. God mat, och i mängder. Abbies syster Janet och hennes familj var här. Supertrevliga människor. De är så snälla och välkomnade. Elli och jag började dagen med att titta på paraden i new york på tv, såg sedan filmen hur man blir av med en kille på 10 dagar. Som så många andra filmer så hade inte Elli sett den förr. Resten av dagen bestod av att umgås med " familjen" på kvällen kom också ty förbi så jag elli och ty hade deep talk om dödsstraff. Mycket intressant haha. Elli och ty hade helt olika åsikter medans jag var någonstnas mitt emellan.
Thanksgiving var i alla fall en trevlig högtid, inget speciellt men maaaaten var i alla fall god!!

Because it feels so right to be here

Kom nyss hem efter en kväll ute med chris och Laura. Älskar att man får testa att sitta i så många olika bilar medan man är här. Jag är inte alls bra på bilmärken men Abbie sa att Chris bil var en väldigt fin bil. En sådan med bara två dörrar och som går väldigt snabbt ( haha, vilken kärringförklaring ) menmen, har massa att skriva om men är trött så gör det i morgon, bla om thanksgiving och lovet!
En bild från fotbolls matcherna

one day before thanksgiving

Kom äntligen utanför huset igår efter varit fast här några dagar pågrund av att jag varit sjuk. Brady kom och hämtade mig runt 7 tiden och så åkte vi till ryans place där parker och brandon också var. Hahah, jag och ett gäng killar alltså. Men det var faktiskt kul, skönt att hänga bara med killar ibland. Parker och Ryan är grannar och båda två är svin rika så de bodde i stooooora hus. Jättefina. Ni vet sådana områden där det är grindar till och man måste ha en kod för att komma in till. Parker's hus hade massor med julbelysningar utanför huset och det coola var att om man satte på en speciell radiokanal så lyste dem i takt med musiken haha.
Hade i alla fall en trevlig kväll. Idag har jag inget planerat än så får se vad som händer, vet i alla fall att jag ska hjälpa Abbie med maten iför i morgon. Thanksgiving mat på menyn!
Kram på er Sverige. Saknar er.
myyyysss katten

Lov

Thanksgiving break är här!! woopwoop.
Invigde lovet med att se breaking dawn! jättebra. Tog dock slut för snabbt. Kan inte vänta tills nästa kommer ut. Tyvärr har det bara gått utför efter det. Jag och Abbie åkte och shoppade på lördagen, dock började jag känna mig dåligt när vi gick omkring där och japp, är nu sjuk. Igår kännde jag mig levande död och sov hela dagen. Känner mig lite bättre idag så hoppas verkligen att det bara är kortvarigt!
Igår skulle vi åka på en hårdrockskonsert haha. Abbies nephew har ett eget band och de är fakitkst väldigt duktiga. Abbie, Elli och Laura åkte och jag stannade hemma... surt.
Men antar att jag inte skulle klara att gå runt där, kunde knappt gå upp och ta något att dricka.
Ledsen att jag inte har så många nya bilder...

The pledge

Det är mycket som skiljer usa med Sverige. Tillexempel är skolsystemet väldigt annorlunda. Har jag tex berättad att vi står upp varje dag och läser the pledge? En mot den Amerikansa flaggan och en mot texas flagga."I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all "


"Honor the Texas flag; I pledge allegiance to thee, Texas, one state under God, one and indivisible"

Dock är många trötta på att höra samma röst som säger " you will join me in the pledge this morning " varje morgon så det är inte så många som faktiskt gör så mycket annat än ha sin hand på hjärtat.

Hahha, kommer ihåg första morgonen vi gjorde det. Såg säkert ut som ett stort frågetecken.kärlek till starbucks

Tyckte det var lite kommiskt att starbuck för en gång skull fick mitt namn rätt! hahaha..
love starbucks!

Idag efter skolan åkte vi till ett möte med teatern. Det pratads om one act play som kommer äga rum under våren. Alltså det skulle vara himla himla roligt att vara med men jag vet inte, vi måste lära oss en rysk brytning bland annat. Sen är kraven väldigt höga. Måste ha toppbetyg, inte missa en ända dag plus att jag måste göra om mitt schema plus att jag kommer vara i full gång med fotbollen. Men jag funderar fortfarande. För det är så att när man väl går till audition så är man fast. Man får inte ångra sig... Men Miss harpersa idag att hon tyckte jag var duktig så är lite stolt över mig själv. För vi jobbar nämligen med improvisation just nu och det är svårt, (men himla roligt) plus att det är svårt på engelska. Dock tänker jag inte så mycket på hur jag pratar längre utan det bara kommer naturligt. Kommer inte ens ihåg sist jag inte kunde ta mig runt något, eller glömde ett ord. Har också börjat dröma på engelska vilket är as ballt!!!! love it. Känns nästan som jag är två språkig... nästan. Kommer nog ta några månader innan jag känner mig mer säker men att prata är inget problem längre.

Det är så sjukt många bra filmer Elli inte har sett så vi har några kvällar att ta igen det på haha. Hon hade tillexempel inte sett mean girls, Pretty women eller alla klassiska disney filmer så ikväll blir det ariel tror jag. Love it. You are never too old for disney movies!

before i die i want to...Onsdag

Det har gått mer än 3 månader nu. Det känns helt overkligt att jag har varit borta så länge. Känns som jag lämnade Sverige för bara några veckor sedan samtidigt som det ibland känns som jag varit här flera år. Det är så sorgligt ibland när folk pratar om framtiden, collage eller undrar om jag kommer vara här nästa år också. Det är som om något hindrar mig för att öppna mig för människor här för att jag är rädd att lära känna någon för bra. Men måste sluta med det för varför inte bara göra det bästa av situation och ha så roligt som möjligt? Tro inte att jag inte saknar er, det gör jag. Men inte så mycket så jag börjar gråta längre. Jag har liksom vant mig och försöker istället bygga upp mitt liv här och tro mig det är svårt, jobbigt och riktigt frustrerande. Dock har jag lärt känna väldigt många härliga människor här men de har liksom kännt varandra hela livet medan de kännt mig i tre månader. Klart att det är skillnad. Plus att jag fortfarande ibland inte utalar ord rätt och säger ord fel... Engelskan går dock bättre och bätte. Svenska känns sjukt konstigt ibland haha. Gillar engelska mer och önskar verkligen att jag blir riktigt bra!

Abbie, Elli och jag har länge pratat om att gå på en konser snart och vi hittade en med uscher och Jay-z. Jag är ju Iinte direkt största fanen men de har bra party music och varför inte liksom? Skulle vara ganska fett ändå.
Bon iver var ju här i dallas...... surt att jag inte gick.
sliten tjej efter en lång dag. varför jag ligger på golvet är en bra fråga....


Everything is bigger in texas..

tittade igenom lite bilder nyss och såg att det var väldigt många jag inte har visat. SKÄRPNING.
I alla fall, detta är i alla fall en liiiiiiten och en mellan dricka. PAHH. Min lilla var som den största i Sverige. Feeettt.

bareminerals

Köpte detta kitt plus en primer föra helgen. Jättebra smink enligt mig. Känns så himla naturlig och fräscht. Fick allt detta för ca 400 spän. Skulle jag köpa det i sverige ligger priset runt tusen lappen om jag inte har fel. Väääärt.

Halloween stuff

'
avslutar med en awkward bild på moi i mitt rooooom tagen av ellibelly

Three months in america

Lördags kväll it is. Mina planer för ikväll sprack men gjorde mig inte så mycket, blev en lugn hemma kväll med värdfamiljen istället. Vi satt ute på våran uteplats och grillade smores och såg på Aladin eftersom vi hade finbesök av Carsen, min "kusin". Abbie, Carsen, Elli och jag har varit och shoppat hela dagen.  Vi åt också lunch på goda cheese cake factory! Deras meny är helt crazy! Hur mycket som helst att välja mellan. Tar seriöst hundra år... Jag hade tänkt köpa min iphone idag också men nej. Den olåsta har inte kommit ut än. Kommer någon gång i november, men sen sa en kille inne på appelstore att det kan dröja men att den förhoppningsvis kommer innan holiday... Lovar att den kommer komma i January eller nått. SURT. Menmen...
Carsen var också här i fredags så efter skolan åkte Abbie och jag och hämtade upp henne och en vän. Vi åt på olive garden och gick och såg puss in boats. Jag var dock ganska trött så 3D var bara jobbigt. Handligen var inte så bra men det var en helt okej film. Ingen som var värd att se på bio men Carsen gillade den och det var det viktigaste.
Carsen är så söt. Hon påminner mycket om mina små kusiner hemma i Sverige så det gör mig glad.
Hela den här veckan har varit bra. Elli gör mig glad. Vi är så himla olika men kan ändå prata om allt, att vi är olika gör det bara väldigt humoristiskt. Abbie och Jason får mig att skratta varje dag och jag känner verkligen mig bekväm och så himla nöjd med min placering. Visst, skolan och skolspiriten skulle kunna vara bättre liksom människors inställning till saker här men att ha en underbar värdfamilj gör saker så himla mycket lättare.
Har börjat drömma på engelska och om jag ska vara ärlig så är det lite jobbigt att skriva det här inlägget pågrund av att jag inte är lika vann med svenskan haha. Jättekonstig känsla. Jag kommer ju alltid kunna prata och skriva svenska såklart men det jag menar är att det inte kommer lika naturligt längre eftersom det ända jag pratar om dagarna är engelska.
Tog lite bilder idag men har inte hunnit ladda upp dom. Lägger in dem under det här inlägget i morgon, lovaaaar!
Byee sverige

RSS 2.0