Dag 2, new york new york

Just nu sitter jag i ett av rummen där internet fungerar med andra utbytesstudenter, alla med en laptop i knät. Är förövrigt sjukt trött, klockan är 5 i sverige och typ 9 pm här. Jag har inte riktigt anpassat mig efter den amerikanska tiden än men det kommer väl. I dag har vi testat Amerikansk fotboll, det kom en proffs spelare och visade oss hur det gick till. Vi körde också lite vanlig fotboll, dock ingen cheerleading vilket jag tyckte var tråkigt. Men vi kanske kommer göra det i morgon. För på morgonen ska vi testa baseball. Sen på kvällen / sen eftermiddag ska vi åka in till Manhattan på en night tour! Sjukt exalterad. Vi ser föresten skyskraporna från en plats på universitetet. Sen på Söndag och Måndag har vi två heldagar på Manhattan.  Universitetet är föresten ett jättestort område med ett 20 tal stora byggnader. Det är sjukt mycket vakter överallt också. Kul när vi i mitt rum låste in vårat rum så var jag tvungen att gå ner till huvudhuset och så var jag tvungen att skriva på en lapp med massor med information om mig och vad det var som hade hänt. Kände mig som en idiot.
Idag har vi också haft lite "lektioner" inte direkt lektioner men de berättade lite om New york och de olika delarna, lärde känna varandra lite bättre osv. I dag har vi varit tvungna att prata engelska hela tiden, men alla dras ändå lite till de från samma land. Vi umgås dock mycket med norskarna också. Jag känner mig redan säkrare på engelska efter en dag vilket känns sjukt bra. För då när jag träffar min värdfamilj för första gången blir allt lite lättare.
Ne nu ska jag sova. Gör ett inlälägg i morgon med massa bilder!
Annars är allt bra, är fortfarande sjuk men man lär känna varandra mer och mer och blir mer bekväm i allt nytt så det är nog bara bra att sts inte la manhattan på första dagen.



Bara för att jag äntligen är här och för att jag har låten på hjärnan.

Kommentarer
Postat av: Van

ååh, det kommer va så sjukt kul att följa din blogg känner jag redan nu! Massa bilder älskling så jag slipper föreställa mig allt :) Du kommer få ett så himla bra år och va skönt att engelskan redan börjar sitta! :D saknar dig!

2011-08-06 @ 21:57:41
URL: http://niondejanuari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0